Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

A WAGO vezeték összekötő előnyei, használata

A WAGO vezeték összekötő előnyei, használataAki már életében szerelt villanyt, vagy foglalkozott vezetékek toldásával, az tudja, hogy az egyik legfontosabb és leggyakoribb része a folyamatnak a vezetékek megfelelő összekötése. Amíg régen általában a két vezeték végének összecsavarásával oldották meg az összekötést, addig ma már számos különböző módszer, eszköz áll rendelkezésünkre. A lehetőségek közül talán a legnépszerűbb a WAGO vezeték összekötő használata.

A WAGO gyakorlatilag egy kis műanyag eszköz, amelybe több vezetéket lehet beledugni, és a bemeneteket összekötő villamos vezető sínnek köszönhetően a vezetékek is össze lesznek kötve. Nem tűnik nagy találmánynak az eszköz, mégis jelentősen megkönnyíti a villanyszerelők dolgát.

Először is maga az összekötés nagyon gyors és egyszerű. Csak fel kell hajtani az adott bemenet karját, be kell dugni a vezetéket, majd pedig vissza kell csukni a kart. Nem kell csavarni, húzni a vezetékeket, így azon meg tudják tartani eredeti tulajdonságaikat, nem gyengülnek. A rugós kialakításnak köszönhetően a vezeték rögzítve lesz, nem kell attól tartani, hogy kicsúszik a helyéről.

A műanyag borítás segítségével ráadásul a szigetelés is egyből meg van oldva, és mivel a borítás átlátszó, ezért a szigetelés megbontása nélkül meg lehet vizsgálni az összekötéseket. A WAGO több különböző számú bemenettel is kapható, általában a 2-5 bemenetes darabokat keresik a legtöbben, de 8 vezeték összekötésére alkalmas eszköz is beszerezhető.