Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

Síkosító típusok alapanyag alapján

Síkosító típusok alapanyag alapjánSíkosító használata számos különböző erotikus tevékenység, együttlét során ajánlott, ugyanis élvezetesebbé, kellemesebbé teszi az együttlétet. Ügyelni kell azonban arra, hogy mindig a megfelelő alapanyagból készült síkosítót válaszd. A választható típusokat fogjuk megvizsgálni.

A síkosítókat az emberek általában a felhasználás helye, módja szerint szokták megválasztani, ugyanis a gyártók ügyelnek arra, hogy a különböző célokra speciális síkosítókat ajánljanak.

A síkosítókat alapanyaguk alapján két nagy csoportba sorolhatjuk, az egyik a vízbázisú, a másik pedig a szilikon alapú síkosítók csoportja.

A vízbázisú síkosítók a legelterjedtebbek, általában a víz és a glicerin a két fő összetevőjük. Mivel víz alapú síkosítókról van szó, ezért eltávolításuk, lemosásuk nagyon egyszerű, egyszerűen vízzel lemoshatók. Emiatt nagyon kedveltek, nem kell ugyanis attól tartani, hogy az eltávolításuk problémás lenne. A vízzel történő oldhatóság azonban hátrány is lehet, idővel a víz elpárolog, és a síkosító elveszítheti hatását.

A szilikon alapú síkosítók nem tartalmaznak vizet, így nem is párolognak el, nem szívódnak fel. Ennek köszönhetően hosszan tartó hatást lehet velük elérni. Ennek az „ára”, hogy eltávolításuk is nehezebb, szappant vagy speciális lemosót kell hozzá használni.

Léteznek olyan síkosítók is, melyek a két alapanyagot ötvözve használják, így mindkét típus előnyeit és hátrányait is magukban hordozzák, persze kisebb mértékben.