Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

Női ruha rendelés tippek, mire figyeljünk?

Női ruha rendelés tippek, mire figyeljünk?A női ruhák vásárlása személyesen sem mindig egyszerű, online vásárlás, női ruha rendelés esetén azonban kifejezetten sok dologra kell odafigyelni. Lássuk, hogy melyek ezek a dolgok.

A női ruhák mérete

Nagyon fontos, hogy online vásárlás esetén nem lehet felpróbálni a ruhákat a rendelés előtt, csak akkor, amikor már kifizettük azokat. Ennek megfelelően nagyon oda kell figyelni, hogy milyen méretet rendelünk meg. Szerencsére a legtöbb divat webshop is tisztában van ezzel a problémával, így részletes mérettáblázattal áll a látogatók rendelkezésére. Mérjük le saját méreteinket, és hasonlítsuk össze azokat a mérettáblázattal, hogy megtudjuk, melyik méretre lesz szükségünk.

Kép nélkül ne rendeljünk

Minden vásárlás esetén fontos, hogy előre tudjuk, mit kapunk a pénzünkért. Online ruha vásárlás esetén azonban ez fokozottan igaz. Ha nincsenek jó minőségű képek (vagy akár videók) egy női ruháról, akkor jobban tesszük, ha meg sem rendeljük. Rengeteg ruha webáruház van az interneten, válasszunk, olyat, ahol látjuk is, hogy mit kapunk.

Visszaküldési feltételek

Lehetünk bármennyire óvatosak, körültekintőek, előfordulhat, hogy mégis olyan ruhát rendelünk, amely valamilyen okból nem felel meg. Ilyen esetekre érdemes előre felkészülni, és még vásárlás előtt tisztában lenni a webshop visszaküldési feltételeivel. A legtöbb ruházati termékre vonatkozik a kötelező 14 napos elállási lehetőség, de vannak webshopok, melyek még ennél is sokkal kedvezőbb feltételeket ajánlanak. Érdemes ezeket választani.