Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

Néhány hasznos tudnivaló a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban

Néhány hasznos tudnivaló a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatbanA lézeres szőrtelenítésről valószínűleg mindenki hallott már, mint az egyik legjobb és legtartósabb szőrtelenítési megoldásról. Ahhoz azonban, hogy a kezelések és az eredmények a lehető legjobbak legyen, tisztában kell lenni néhány lézeres szőrtelenítés előtti és utáni teendővel, tudnivalóval.

Lézeres szőrtelenítés előtt nagyon ügyelni kell arra, hogy na érje napsütés és szolárium se azt a felületet, amin a kezelés fogják végezni, mert a leégett, kipirosodott bőrön nem lehet lézeres szőrtelenítést végezni. Arra is ügyelni kell, hogy a szőrszálak megfelelő hosszúságúak legyenek, különben ugyanis nem lesz eredményes a kezelés. Ez azt jelenti, hogy kb. 1-2 nappal a lézeres szőrtelenítés előtt le kell borotválni a területet, majd pedig semmilyen szőrtelenítési eljárást nem szabad alkalmazni a kezelésig.

A kezelést követően is vannak hasznos tudnivalók. Ahogy a kezelés előtt, úgy a kezelés után sem szabad, hogy néhány napig napfény vagy szolárium érje a kezelt felületet. Mivel a lézeres szőrtelenítő kezelés érzékennyé teszi a bőrfelületet, a plusz UV-sugárzás pl. bőrgyulladást okozhat.

Szintén nagyon fontos a kezelést követően a megfelelő hidratáció, ezzel ugyanis nyugtatni is lehet a bőrt, valamint a következő kezelések elvégzését is megakadályozhatja, ha valakinek nagyon ki van száradva a bőre.

A kezelés előtt is és után is a bőr nyugalmi állapotát kell előidézni. Ehhez kerülni kell a forró fürdőket, fényvédő krémet kell használni, a bőrfelületet pedig épen kell tartani.