Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

A kötött ruhák az ősz és a tél kedvencei

A kötött ruhák az ősz és a tél kedvenceiA hidegebb hónapokban ajánlott melegebben öltözni, amiben segítenek a kötött ruhák. A kötött ruhákat az elkészítésük módja miatt hívják kötöttnek, amivel együtt jár a ruha anyaga is. Ezek a ruhák jellemzően pamutból készülnek, és az igazán minőségi darabok kézzel készülnek.

A kötött ruhák népszerűségüket elsősorban annak köszönhetik, hogy nagyon jó védelmet nyújtanak a hideg ellen, a réteges öltözködést alapjáról (felső rétegéről) van szó. A hideg ellen persze több különböző ruha is megfelelő védelmet nyújt, amivel kiemelkednek a kötött ruhák a sorból, hogy nem csak melegek, hanem elegánsak, divatosak is.

A kötött női ruhák több különböző hosszúságban és fazonban is készülhetnek, általában télen a maxi ruhák a népszerűbbek, az őszi és a tavaszi időszakban pedig a mini és a midi ruhákat kedvelik a hölgyek elsősorban. A kötött ruhákról sokakban él az a tévhit, hogy vastagítanak, de ez nem a ruha anyagától függ, hanem inkább a szabásától. Kötött ruhában is lehet találni olyat, amely vékonyít, csak ügyelni kell a ruha kiválasztására.

Azért is népszerűek ezek a ruhák télen, mert szinte bármilyen cipő viselhető hozzájuk. Ha csak a hideg ellen kell védekezni, akkor a vastagabb cipő a jó, ha pedig esik az eső vagy a hó, akkor a vízhatlanságra is figyelni kell. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy a ruha miatt nem kell leadnunk a cipő kényelméből és megfelelő védelméből sem.