Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

A hiteles cégkivonat beszerzésének menete

A hiteles cégkivonat beszerzésének meneteCégkivonatra számtalan különböző helyen lehet szükség, legyen szó banki ügyintézésről, céges adatvédelmi szükségről, pályázatoktól stb. Szerencsére a cégkivonat beszerzésének menete minden eddiginél egyszerűbb. Lássuk, hogy mit jelent ez a gyakorlatban.

A hiteles cégkivonat ismertetője, hogy elektronikus formában érkezik, ami azt jelenti, hogy nem csak az igénylés, hanem a dokumentum kézhez kapása is nagyon egyszerű. Az igényléshez egy cégkivonat szolgáltatót kell felkeresni, egy gyors Google keresés segítségével választhatunk is a szolgáltatók közül. Ezután szinte megegyezik az igénylési folyamat az online vásárlások során megszokott folyamattal.

Először is megkeressük a céget, amelyről cégkivonatot szeretnénk igényelni. A keresés történhet cégnév, adószám és cégjegyzékszám szerint is, ezek ugyanis egyedi azonosítók. A következő lépésben kiválasztjuk a honlapon a szükséges dokumentum típust, ami esetünkben hiteles cégkivonat, de lehet bármelyik másik típus is.

Mivel elektronikus dokumentumról van szó, így egy e-mail címet mindenképpen meg kell adnunk, ahova érkezni fog a dokumentum, Emellett még a számlázási adatok megadására lesz szükség, és már fizethetünk is.

A választható fizetési módok az előreutalás és a bankkártyás fizetés. Előreutalás esetén az összeg beérkezését követően kapjuk meg a dokumentumot, a bankkártyás fizetés azonban azonnali, így a fizetést követően azonnal megérkezik e-mail címünkre a cégkivonat. Ha lehetőség van rá, érdemes tehát a bankkártyás fizetést választani.