Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

Női átmeneti kabát az őszi hónapokra

Női átmeneti kabát az őszi hónapokraAz őszi időjárás egyik jellegzetessége, hogy a reggelek már annyival hidegebbek a nyárhoz képest, hogy szinte mindenki kabátot visel már. A téli kabát azonban ebben az időszakban még túlzás, mert abban nagyon melegünk lesz. Érdemes ilyenkor átmeneti kabátot viselni.

A női átmeneti kabátok esetén is fennáll a megszokott kettősség, a kabátnak divatosnak kell lennie, de az időjárás ellen is megfelelő védelmet kell nyújtania. Nézzünk néhány szempontot, amivel ezeket el lehet érni.

Ha a funkciókat nézzük, akkor nem árt, ha az átmeneti kabát az őszi időben melegen tart, valamint védjen jól a szél ellen is. Szerencsére azért ma már a gyártók is tisztában vannak az igényekkel, így a legtöbb gyártó nem áldozza fel a megfelelő védelmet a divat oltárán.

Ha a divatról van szó, akkor az átmeneti kabátok között a bőrkabátok nagyon népszerűek. A hidegebb őszi reggeleken viszont nem biztos, hogy elegendő lesz egy bőrkabát a fázósak számára. Ők inkább válasszanak pl. steppelt kabátot. Steppelt kabátból is lehet elegánsabbak választani, ha valaki olyat szeretne. Mindezek mellett persze a vékonyabb szövetkabátok is mindig népszerűek ebben az időszakban is.

Ha a divatot tartjuk szem előtt, akkor fontos, hogy a testalkatunknak megfelelő kabátot válasszunk, és a kabát az előnyösebb részeket hangsúlyozza, amiket pedig nem akarunk annyira kiemelni, azokat pedig fedje el. Fontos lehet még az átmeneti kabát színe. A színt azokhoz a ruhákhoz érdemes megválasztani, melyekkel viselni fogjuk majd a kabátot.