Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

Milyen a jó utcai cipő?

Milyen a jó utcai cipő?Ha cipővásárlás előtt állunk, akkor egy pár perces keresés után is láthatjuk, hogy a kínálat óriási, és rengeteg különböző cipő közül kell kiválasztani a legjobbat. Cikkünkben arról lesz szó, hogy milyen a jó utcai cipő.

Először is nagyon fontos említést tenni egy olyan tulajdonságról, amely nagyban meghatározza, hogy mennyit lesz a lábunkon a cipő, ez pedig a kinézet. Lehet bármennyire jó egy utcai cipő a többi szempont alapján, ha nem tetszik, akkor nem fogjuk hordani, és csak feleslegesen vesszük meg.

A jó utcai cipő, ahogy minden más cipő is, kényelmes kell, hogy legyen. Gyakran egész nap ebben a cipőben jövünk-megyünk, akár órákon át egyhuzamban gyalogolhatunk benne, ha nem kényelmes a cipő, nem fogjuk magunkat jól érezni. Szintén a gyakori, hosszan tartó használat miatt legyen az utcai cipő strapabíró. Hosszú távon sokkal jobban megéri megvenni egy drágább, de jó minőségű utcai cipőt, mint egy olcsóbb, de kevesebbet bíró darabot. A márkás cipők többek között emiatt is népszerűek magas áruk ellenére, mert ilyenkor a minőséget is meg kell fizetni.

Az utcai cipő méretének megválasztására is nagyon ügyelni kell. Ez ugyan a kényelemhez tartozik, de érdemes külön is megemlíteni. A cipő mérete legyen akkora, hogy a lábunknál kicsit nagyobb legyen. Ennek az oka, hogy a sok gyaloglásban, akár egész napos viselésben a lábunk megdagadhat, és ha pont jó a cipő mérete, akkor nyomni fogja a lábunkat, ha sokáig viseljük egyhuzamban.