Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

Igényeljünk online cégkivonatot

Igényeljünk online cégkivonatotA koronavírus hatására az egész világ mindennapjai felborultak. Az élet azonban nem áll meg, a cégeknek továbbra is működniük kell, továbbra is szükség van céges ügyintézésre, a cég irányítására. Ezekhez a feladatokhoz szinte minden esetben szükség lesz cégkivonat mellékelésére. Szerencsére a cégkivonat az egyik olyan hivatalos dokumentum, melynek igénylését teljes egészében online tudjuk intézni.

Korábban kizárólag cégbíróságon lehetett cégkivonatot igényelni, azonban ma már az interneten intézhető a teljes folyamat. Ha elegendő a hiteles cégkivonat, akkor a dokumentum is online, elektronikus formában fog megérkezni, és a koronavírus egyáltalán nem lesz hatással a cégkivonat beszerzési folyamatára. Ha közhiteles cégkivonatra van szükségünk, igényelni ezt is tudjuk online, a dokumentum azonban fizikai formában fog mindenképpen megérkezni. Még ez is jobb azonban, mint a sorban állás.

A jelenlegi helyzet hatására valószínűleg a céges ügyintézések egy része is át fog alakulni, és több olyan feladatra is elegendő lesz a hiteles cégkivonat, amire korábban közhiteles változatot kellett igényelni. Ennek az oka, hogy ahol csak lehet, a személyes ügyintézésről átváltanak az elektronikus ügyintézésre, így a közhiteles cégkivonat helyett kénytelenek elfogadni a hiteles dokumentumokat.

Cégkivonatot igényelni az interneten keresztül a számos disztribútor egyikénél van lehetőségünk. Ezek a cégek engedéllyel rendelkeznek a cégkivonatok készítésére, terjesztésére.