Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

A fontosabb tudnivalók a lézeres szőrtelenítésről

A fontosabb tudnivalók a lézeres szőrtelenítésrőlAhhoz, hogy bőröd sima, szőrmentes legyen, sokat kell vele foglalkoznod. Legtöbben a borotválást vagy a gyantázást választják, borotválni néhány naponta szükséges, gyantázni pedig 2-3 hetente. Van azonban egy drágább, de jóval tartósabb megoldás, a lézeres szőrtelenítés.

A lézeres szőrtelenítéssel nagyon sok időt lehet megtakarítani. Általában az őszi, téli, tehát a hidegebb időszakban szokták a kezelést elvégeztetni, ekkor nem kell az UV sugarakkal foglalkozni, és amúgy is kevesebbet töltenek az emberek a szabadban ilyenkor.

A reklámokkal ellentétben a lézeres szőrtelenítés nem végleges, viszont az első kezeléssorozat után már ritkábban kell csak megismételni, és akkor az eredmény szinte folyamatos szőrtelen állapot lesz, amit fenn lehet tartani évtizedekig is.

Az, hogy mennyi kezelés alkalomra kell fizetni több szemponttól is függ. Az egyik ilyen szempont, hogy melyik testrészről van szó, a másik pedig, hogy mennyi szőrt kell eltávolítani. Az első kezelést követően kb. 1 hónapot kell várni a következőre, majd pedig folyamatosan növekszik a kezelések között eltelt idő.

A lézeres kezelések akkor hatásosak, ha valamennyi szőrrel rendelkezel. Ennek az oka a kezelés működésében rejlik, ugyanis a lézerrel bejuttatott energiát maguk a szőrszálak nyelik el, majd pedig az energia hatására eltűnnek. Ha nincs szőrszál, nincs, ami elnyelje az energiát, és eljuttassa azt a szőrszálak aljára.