Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/hangfoglalasonline.hu/includes/common.inc 394 sor).

Cégkivonat beszerzése akár tárgyalás közben is

Cégkivonat beszerzése akár tárgyalás közben isA céges világban szinte minden tárgyalás, üzletkötés során szükség van valamilyen dokumentumra, igazolásra. Ezek beszerzésére általában elegendő időt biztosítanak, de előfordulhat, hogy tárgyalás közben derül ki, hogy hiányzik egy dokumentum. Ha veled is előfordul ilyen, akkor a dokumentum típusától függ, hogy van-e lehetőség az azonnali beszerzésre, vagy el kell napolni emiatt a tárgyalást, szerződéskötést.

A talán legnépszerűbb, legtöbbször szükséges céges dokumentum a cégkivonat. Szerencsére a cégkivonat pont olyan céges dokumentum, amit akár a tárgyalás során is be lehet szerezni, függetlenül attól, hogy munkaidő van-e vagy sem, mivel a beszerzési folyamat teljesen automatizált, és az internetem keresztül elvégezhető.

A cégkivonat gyors beszerzésének a menete a következő. Először is keresni kell egy olyan weboldalt, amely cégkivonatok készítésével foglalkozik. Érdemes megkeresni a szolgáltató honlapján az információk között, hogy mennyi idő alatt küldik ki a dokumentumot, számos olyan szolgáltató van, amely azonnal küldi, ilyet kell választani. Ezt követően meg kell adni a vállalkozást, amelyről cégkivonatra van szükséges, megrendelni azt és a bankkártyás fizetést választani. A bankkártyás fizetés azonnali fizetést jelent, ami után a szolgáltató elkészítik a hiteles cégkivonatot, és elküldi azt a megadott e-mail címre. Az egész folyamat nem tart tovább 5 percnél, így nem kell egy tárgyalást elnapolni csak azért, mert valaki elfelejtett cégkivonatot vinni magával.